Regals de Farmàcia per a aquest Nadal

Hola de nou,

Ja arriba el Nadal i també arriben uns dies plens de compres i regals. A qui no li agrada gaudir d’aquests dies?

D’altra banda de vegades ens passa que ens costa decidir-nos per un regal que agradi i ens fa por no encertar. A nosaltres ens agrada posar-t’ho fàcil i hem elaborat una llista dels regals de farmàcia que mai fallen. Són perfectes per a qualsevol edat i segur que encertes.

  1. Pack dermocosmètica, perfecte per a la cura de la pell i segur que encertes regalant una bona cura facial.
  2. Tensiòmetre digital, a partir de certa edat un bon tensiòmetre de Farmàcia és alguna cosa que no falta en moltes cases, sobretot per als nostres majors es converteix en un molt bon regal.
  3. Pastillers setmanals, segur que alguna vegada has pensat que els teus pares o avis han d’organitzar-se la medicació. Aquest és el regal perfecte perquè ho tinguin tot sempre ben organitzat i no s’oblidin de prendre cap medicació.
  4. Humidificador, sobretot ara a l’hivern es resseca molt l’ambient amb les calefaccions, perfecte per a qualsevol edat, encara que sol regalar-se per a bebès i nens.
  5. Raspall dental elèctric, indispensable per a la salut bucodental. Aquest regal ja és un clàssic en nadal, mai falla.
  6. Cistella de nadó, plena de productes d’higiene que sempre s’utilitzen, és un regal molt pràctic i que sempre tindrà un ús.
  7. Pack higiene, un altre regal que mai falla és un bon gel i crema corporal, ens encanta i ho utilitzarem segur, en la Farmàcia podràs trobar una gran varietat.
  8. Joguines per a nadons, garantim la seguretat dels més petits amb les línies de joguines de Farmàcia.
  9. Nadons i nens, des de biberons, xumets, porta xumets fins a una gran varietat de complements per als petits de la casa.
  10. kit manicura, disposem de productes de primera qualitat per la cura de les teves mans, consulta’ns i t’assessorem en la millor elecció.

Quin regal és que més t’agrada per a aquest nadal? Deixa’ns un comentari i comparteix a les teves xarxes socials.

Moltes gràcies per llegir-nos, tot l’equip et desitgem Bon Nadal!