Consells per a la cura dels teus ulls

Hola,

Benvinguda de nou al nostre bloc, en aquesta ocasió hem preparat una sèrie de consells per a la cura dels teus ulls.

El contorn dels ulls és una de les zones més sensibles de la nostra cara i per això hem de cuidar-la, així evitarem que apareguin les antiestètiques borses en els ulls.

Normalment les borses dels ulls són més notables al matí en despertar, apareixen en forma d’inflor i de vegades també van associades a les ulleres. Solen produir-se per retenció de líquids, per una acumulació localitzada de teixit adipós, falta d’hidratació o per tema hereditari.

No et perdis la llista de consells que hem preparat perquè evitis i cuidis el teu contorn d’ulls, en la nostra farmàcia trobaràs productes adequats, som especialistes en cosmètica i sabem el que la teva pell necessita.

Consells per evitar i cuidar les borses dels ulls

  • Dormir les hores necessàries, a poder ser vuit hores al dia. El descans és un gran aliat en aquest problema, si pots, intenta prendre una posició de cap per amunt.
  • Fred, quan t’aixequis al matí amb molta inflor utilitza el fred per desinflamar la zona. Pots tenir una mascara de gel sempre en la nevera, col·loca-la uns minuts i el resultat és visible en l’acte.
  • Cura específica, mantingues la zona hidratada i cuidada amb un tractament específic. Disposem de cremes específiques que eviten l’aparició de borses i les redueixen. Consulta en la teva farmàcia.
  • Massatge, activa la circulació de la zona realitzant un massatge ascendent i cap a fora, pots aprofitar el moment de la hidratació per realitzar-ho.
  • Dieta equilibrada, intenta evitar el consum de sal per evitar la retenció de líquids, allunya’t del tabac i l’alcohol i procura beure la quantitat d’aigua suficient.

Esperem que aquests consells hagin estat d’ajuda, qualsevol consulta que tinguis no dubtis a realitzar-la.

Fins al pròxim post i gràcies per llegir-nos.