Com escollir la crema dental

Benvinguts una altra vegada amics!

Avui volem tractar una temàtica que solem presenciar a la farmàcia. Molts de vosaltres aprofiteu altres visites per comprar-vos la vostra crema dental, i al moment d’escollir apareixen molts dubtes.

És per aquest motiu que des de Farmàcia Roca Vers volem guiar-vos una mica per ajudar-vos en aquesta elecció.

“Encara que pugui semblar fàcil, escollir una crema dental adequada a la teva salut bucal no sempre és tasca senzilla”

Rentar-nos les dents és una de les nostres obligacions diàries. Eliminar la placa amb una tècnica de raspallat òptim és molt important, i també ho és protegir les dents i la geniva a través d’ingredients actius procedents del nostre dentifrici.

La salut bucal de cada persona és diferent, així com les patologies que sofreix i els diferents processos que es donen a cap en la seva boca. Acostumem a tenir el mal costum d’utilitzar tots els membres de la família la mateixa crema dental; gens més lluny de la realitat, hem d’utilitzar una crema dental que s’adeqüi al nostre quadre de salut. Hi haurà vegades que podrem compartir la crema dental, però la majoria de les vegades haurem de tenir cadascun el nostre dentifrici específic.

Quins tipus de dentifrici puc trobar?

Generalment, trobarem:

  • Dentifricis protectors de genives. El seu ús es recomana quan les genives presenten inflamació, enrogiment o quan sagnen en el raspallat. També es recomanen per a la prevenció del sagnat; en tots casos, estem tractant de genives sensibles i delicades.
  • Cremes dentals per les càries: La prevenció és un factor molt important en les nostres dents. Aquestes cremes contenen ingredients que s’integren amb l’esmalt dental, reparant-lo i protegint-lo.
  • Recomanades per a la sensibilitat dental: El dolor és causat per l’obertura dels porus de l’esmalt dental, per la qual cosa les cremes destinades a aquesta patologia es caracteritzen per reparar la superfície i tancar els porus de l’esmalt dental.
  • Finalment, trobem els dentifricis per a portadors d’ortodòncia. En tenir unes necessitats específiques causades, entre altres motius, per una acumulació més gran de placa bacteriana i, conseqüentment, major desenvolupament de càries i aftes.

Esperem que el nostre article us serveixi de guia la pròxima vegada que visiteu la farmàcia buscant la crema dental perfecta per a vosaltres.

No dubteu a acostar-vos a la nostra farmàcia i consultar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre la vostra salut bucal!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.