Consells de la teva Farmàcia per evitar picar entre hores

Hola de nou a totes,

Comencem el nou any amb moltes ganes de llevar-nos aquests quilos de més, han estat unes festes plenes de menjar i el que més ens preocupa ara mateix és tornar al nostre pes.

Un dels problemes als quals ens enfrontem amb més freqüència és el tema de picar entre hores, simplement per començar la dieta ja tenim un petit estrès mental que aguditza aquesta sensació.

Aquesta sensació de gana pot ser causada per molts motius com per exemple l’ansietat, descansar malament, menjar massa carbohidrats processats, menjar massa de pressa fins i tot l’ús d’alguns medicaments determinats, pots consultar-nos si sospites que després de començar una medicació tens més sensació de gana.

Hem elaborat una llista amb uns consells per aconseguir deixar de picar entre hores, esperem que et sigui útil.

  • Menjar 5 vegades al dia, no et deixis cap menjar, ja que això pot provocar un augment de sensació de gana i serà més difícil que no piquis entre hores.
  • Evita comprar i tenir a mà aliments perjudicials, omple la teva casa i el teu espai de fruites i verdures, sempre hauràs de recórrer a un aliment saludable al moment que sentis el desig de menjar.
  • Intenta mantenir-te ocupada en les teves estones lliures, moltes vegades augmentem la sensació de gana si no tenim res que fer i ens concentrem en això, com més ocupats estiguem millor, ull no fa falta arribar a l’estrès, ja que tampoc és bo.
  • Beure aigua entre els menjars, si compleixes amb els teus 5 menjars al dia i encara així segueixes sentint sensació de gana beu aigua entre hores. Et farà disminuir la sensació de gana i a més és un hàbit saludable.

Des de Farmàcia Roca Vers sempre recomanem que abans de començar qualsevol tractament per a la pèrdua de pes o pendre qualsevol suplement alimentari ens consultis, som especialistes en salut i t’ajudarem en el teu propòsit.”

Has aconseguit deixar de picar entre hores amb algun d’aquests consells? Explica’ns la teva experiència en els comentaris.

Gràcies per llegir-nos.