Gamma Effaclar La Roche Posay

Effaclar, la rutina de bellesa per a pells greixoses amb tendència acneica per excel·lència!

T’has plantejat mai si el tracte que dónes a la teva pell és l’adequat? Primer de tot és important conèixer la teva pell per saber quin tractament i quins productes són els ideals per a tractar-la.

Si el teu cas és una pell amb tendència acneica, tenim la gamma de productes perfecta per a tu. Continua llegint!

La línia EFFACLAR és la gamma cosmètica núm. 1 per a pells greixoses amb tendència acneica a Europa, amb eficàcia provada en més de 26 000 subjectes*. Una gamma completa de solucions antiimperfeccions, que se centra en totes les etapes del cicle de vida de les imperfeccions amb una alta eficàcia i una bona tolerància.

Ho sabies?

Des de Farmàcia Roca Vers recomanem provar aquests productes de La Roche Posay. Una línia facial composta per productes calmants i purificants per corregir les imperfeccions. Cosmètics que mantenen la hidratació de la pell a la vegada que combaten les imperfeccions i redueixen l’aparença de la pell greixosa i dels porus dilatats.

És important saber també, que per netejar i hidratar aquest tipus de pell cal utilitzar productes específics per a aquest tipus de pell. I la neteja s’ha de fer de manera suau, sense irritar la pell, i dues vegades al dia, matí i nit, només aixecar-te per retirar les impureses que s’han acumulat a la cara mentre dormies i en acabar el dia per sanejar la pell.

Però quins productes formen part d’aquesta solució per a pells greixoses amb tendència acneica?

Aquesta línia es divideix amb 5 categories:

·   Netejadors: 4 tipus de netejadors diferents que tenen com a objectiu desobstruir els porus, reduir-ne la mida i purificar la pell greixosa.

·   Productes de cura de la pell per a imperfeccions en pells amb tendència acneica: 5 productes que serveixen per tractar imperfeccions, marques, porus visibles i punts negres.

·   Productes de neteja i cura per a pells fràgils per tractaments dessecants: dos tractaments que aporten hidratació intensa a la pell greixosa que està debilitada per productes ultra dessecants.

·   Productes de cura de la pell per a una textura irregular: és la 1ª cura renovadora de La Roche-Posay per a pell greixosa que prevé l’oxidació dels punts negres recurrents amb propietats antioxidants i antisèu durant 8 hores.

·   Productes de cura de la pell per a la pell greix amb brillantors: EFFACLAR MAT és un hidratant antisèu que combat les brillantors i redueix la mida dels porus a la pell greixosa amb tendència acneica.

Si pateixes d’acne o imperfeccions, no t’ho pensis més i aposta per la rutina de bellesa EFFACLAR, tractaments únics amb resultats òptims. Pots trobar tota la gamma a la nostra farmàcia, i si necessites ajuda, t’oferim la possibilitat d’assessorar-te i ajudar-te a escollir els millors productes pel teu tipus de pell.

Cuida la teva pell amb ajuda de #FarmàciaRocaVers i #LaRochePosay!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.