Cura de la pell a la primavera

¡Hola de nou!

Ja ha arribat la primavera i amb ella la sensació de llibertat per respirar l’aire dels camps plens de flors i gaudir dels primers raigs solars.

Avui us parlarem de la nostra pell, de la seva cura després de l’hivern per afrontar les primeres dosis de vitamina D, tan necessària per al nostre organisme.

Després de passar per un hivern humit sense sol diàriament, hem de tenir una especial cura de la pell en els primers dies que ens exposem al sol.

Encara que sembli que els raigs solars no siguin forts, per a la nostra pell que ha estat hivernant sota la roba, necessita que la protegim amb un factor solar depenent de la zona.

En el rostre hauríem de posar una protecció alta per evitar les indesitjables taques, hi ha diferents tipus de protecció per a diferents tipus de pell.

Hi ha pells que tenen una melanina per genètica, que és més fosca i necessita una menor protecció, en canvi les pells blanques que tenen menys melanina, necessiten una molt alta protecció per evitar les cremades solars encara que siguin lleus.

La calor fa que el nostre cos es deshidrati i perdi aigua, per la qual cosa us aconsellem beure molta aigua, al mateix temps també hidratem la pell.

Finalment i no més important és l’alimentació, s’ha de menjar fruites i verdures de l’estació. Aquests aliments són rics en carotenoides, amb moltes propietats saludables, que milloren el sistema immune.

Si voleu consell sobre quin és la protecció que necessiteu, visiteu la nostra farmàcia i us informarem sense cap compromís.

¡Gaudiu de la primavera!