Què puc fer per combatre la cel·lulitis?

Hola de nou, amics i amigues!

Amb l’arribada del mes de desembre comencen els balanços de l’any i els propòsits per l’any següent. Encara queda molt lluny, però des de Farmàcia Roca Vers ens volem adelantar i ajudar-vos a afrontar millor l’inici de l’any i complir els vostres propòsits, per això us parlarem sobre la celulitis i com combatir-la.

Apunta’t aquests tres consells que t’expliquem a continuació i amb un canvi d’estil de vida, exercici i dieta, tindràs unes cames molt més suaus abans del que et penses!

Realitza dutxes canviant l’aigua de manera dràstica

Preferiblement realitza-les a primera hora del matí o tot just després de fer exercici. Només hauràs de decidir si vols realitzar-ho a tot el cos o només a les zones on es concentra la cel·lulitis i si vols començar amb aigua freda o aigua calenta. Una vegada ja ho hagis triat, en marxa! Dutxa’t amb l’aigua calenta o freda (segons hagis triat) i ves incloent quatre o cinc cicles d’entre 1 i 3 minuts de l’aigua oposada; segueix alternant dos cicles més i finalment, posa l’aigua de la mateixa temperatura que la teva corporal.

D’aquesta manera aconseguiràs sentir-te amb més forces, ajudaràs a prevenir el dolor muscular després de realitzar exercici i estimularàs el flux de sang.

Raspallar la pell

Sí, sí, estàs llegint bé! Utilitza un guant de lufa, per exemple, o si no en tens pots realitzar-ho amb una esponja exfoliant. El més aconsellable és realitzar-ho després de les dutxes de contrast: aconseguiràs una pell més suau ja que eliminaràs la pell morta i estaràs afavorint el creixement de les cèl·lules noves, milloraràs la circulació i ajudaràs a que els cosmètics arribin a les capes més profundes de la pell.

Recorda sempre realitzar-ho en moviments suaus, lents i en forma de cercles i com a màxim 2 minuts per a cada zona.

Massatges anticel·lulítics

Seguint la rutina que estem comentant només ens quedaria l’últim pas: un massatge amb alguna crema anticel·lulítica.

Els beneficis variaran segons la crema anticel·lulítica que utilitzis, però gràcies al massatge aconseguiràs l’augment de la circulació de la sang, hidratar els teixits de la pell i evitar la propagació de la cel·lulitis.

No dubtis en preguntar-nos a la farmàcia si tens més dubtes sobre la cel·lulitis i la teva pell.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.