Què no has de fer durant el confinament

Tots sabem (tot i que no està de més recordar-ho) que no hem de sortir de casa si no és estrictament necessari, que hem de rentar-nos les mans freqüentment, hem d’evitar tocar-nos la cara (especialment la boca, el nas i els ulls) i respectar les distàncies mínimes de seguretat. Però estar confinats comporta moltes més mesures que hem de tenir en compte, i avui volem recordar-vos alguns hàbits que hem d’evitar sempre, però especialment en la situació en la que ens trobem.

Evita l’alcohol en qualsevol mesura

Encara hi ha molta gent que creu que beure una copa de vi és saludable. És imprescindible saber que l’alcohol en qualsevol de les seves mesures és perjudicial pel nostre cos. Durant el confinament s’ha observat com ha augmentat la compra de begudes alcohòliques i és una dada molt greu.

Amb el confinament ens movem menys, per tant fem menys exercici físic i, si a més a més sumem que el nostre consum d’alcohol augmenta les conseqüències a llarg termini poden ser molt perjudicials.

Recorda: la beguda més saludable és l’aigua. Pots optar per altres tipus de begudes, però evita les ensucrades i les ultraprocessades. Els smoothies de verdura són una bona alternativa.

Els ultraprocessats, com més lluny millor

Estem tot el dia a casa i, inevitablement, això passa factura. Per evitar-ho és important que quan vagis a fer la compra siguis conscient de la qualitat dels aliments que compraràs i evitis tots aquells que porten sucre, que són alts en sal o que directament són ultraprocessats. Pensa que la millor manera d’evitar el consum d’aquests aliments és no comprar-los. Ara que estàs a casa, aprofita per cuinar receptes saludables i començar a establir nous hàbits que milloraran el teu dia a dia.

No confonguis l’avorriment amb la gana, i si vols menjar entre hores, opta per snacks saludables com la fruita, crudités de verdures amb hummus, torrades integrals amb ingredients de qualitat com advocat, tomàquet, ou a la planxa… El teu organisme t’ho agrairà!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.