Els 2 bàsics que no poden faltar al teu necesser.

Tot i les fases de desescalada i les restriccions de moviments, l’estiu ja s’apropa i l’augment de les temperatures ens avisa. Sense cap mena de dubte, aquest estiu serà un estiu diferent i poc comú, i per això volem ajudar-vos en seguir cuidant del vostre organisme.

En aquests mesos tan diferents, què no pot faltar a la meva rutina?

Mai ens cansarem de recomanar la protecció solar com la principal aliada de la nostra pell, i això és així. Necessitem protecció solar durant tot l’any, però encara més els mesos de més calor en la qual entrem. A més, el fet d’haver estat confinats totalment durant aquestes últimes setmanes ha provocat que la nostra pell hagi estat menys exposada al sol i, per tant, es troba menys preparada per rebre la radiació ultraviolada del sol.

Aquesta radiació està composta pels raigs UVA i els UVBUVB: els primers són els que arriben fins a la dermis profunda provocant taques, arrugues i envelliment prematur de la pell, i els raigs  són els que es queden a la superfície de la pell sent els responsables d’enrogiments i cremades. Cal destacar que els dos tipus de raigs són perjudicials i poden tenir greus conseqüències a llarg termini.

La protecció solar no ha de faltar mai

Des de Farmàcia Roca Vers et recomanem que utilitzis protecció solar sempre que surtis al carrer, ja sigui a comprar al supermercat, a visitar a uns amics o familiars, a fer esport o a passejar al gos. Aplicar-nos la crema solar almenys trenta minuts abans de la sortida ens ajudarà a protegir la nostra pell dels rajos del sol. A més, recorda complementar la protecció tòpica amb càpsules de fotoprotecció oral.

Llueix unes ungles fortes i saludables des de casa

L’estrès i l’ansietat que estem vivint durant aquestes setmanes de confinament afecta a tot el nostre organisme, fins i tot a les ungles. Tenir les ungles fràgils i trencadisses és un problema molt comú durant aquest confinament. De fet, sou moltes les que ens consulteu com podeu tenir cura de les vostres ungles des de casa, ja que preferiu no sortir al carrer més que per l’essencial.

És per això que vull parlar-vos d’un dels productes més top de la nostra farmàcia: el Si-NAILS d’Isdin. L’any passat va estar premiat amb el premi al millor producte de farmàcia per la revista Glamour Spain i ens ajuda a reparar i hidratar ungles i cutícules.

Formulat amb queratina, àcid hialurònic i silici exogen, Si-Nails aporta a l’ungla més hidratació i protecció, augmenta la seva flexibilitat i redueix el risc de trencament. El seu format en forma de bolígraf permet una fàcil i còmoda aplicació amb un acabat invisible.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.