38 FLORS DE BACH, 38 ESSÈNCIES PER CURAR L’ÀNIMA

Moltes persones confien en l’homeopatia perquè ajuda al pacient d’una manera integrativa: des de la ment, les emocions i el físic, arribant on el medicament no arriba, o servint de forma complementària. Els problemes més comuns de la vida contemporània com les pors, l’angoixa i l’estrès, son la causa de moltes malalties i guanyaríem molt si aprenguéssim a gestionar-los abans que derivi en una malaltia. Sense anar més lluny, afeccions físiques com les tensions musculars, les contractures, les migranyes, el cansament o el malestar general son causats per aquesta mala gestió de les emocions que ens va superant dia a dia. 

Les flors de Bach ajuden a treballar les emocions: a estar més tranquils a afavorir el benestar i l’autoconfiança, i a definir-nos i veure en més claredat el que sentim i cap a on volem anar. Caldrà integrar canvis i modificar hàbits del nostre dia a dia perquè el tractament funcioni i puguem deixar el malestar enrere. 

Una combinació personalitzada per a cada pacient

El doctor Bach afirmava que no s’ha d’analitzar la malaltia, sinó com veu la vida el malalt, perquè tots actuem diferent, segons les nostres creences i vivències. A partir d’aquí, es prepara una fórmula personalitzada per al pacient. Hi ha 38 flors de Bach, cada una per un estat emocional diferent, per tant, es dona una mescla de flors tenint en compte com aquesta persona reacciona al seu problema d’estrès, angoixa, patiment, etc. 

La qüestió és detectar les tendències emocionals de la persona i corregir les que son negatives per a poder afeblir la patologia. Le gestió de la ràbia, la tristesa, la impaciència, el dubte o el bloqueig poden evitar moltes molèsties físiques. Hi ha fórmules per aquelles persones que tenen pors, pels que es bloquegen en un dubte, per les que senten enveja o per les que no saben dir que no i tenen tendència a la submissió. La flor aportarà la part positiva de l’emoció, contrarestant les tendències que ens limiten. 

Hi ha 38 estats emocionals, però les combinacions que es poden fer amb les flors de Bach són infinites! Informa-te’n a la nostra farmàcia. 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.