Fem un bon ús de l’after sun?

Tenim més ganes que mai de gaudir de l’estiu i recuperar tot el temps de sol que vam perdre durant el confinament, però cal tenir seny i no comprometre la salut de la nostra pell, protegint-la i hidratant-la, utilitzant productes específics per problemàtiques concretes com la psoriasi, pell atòpica, al·lèrgia al sol, hiperpigmentació, etc. 

Una pell preparada i cuidada, no només respondrà millor davant el sol sinó que farà que tinguem aquest bronzejat saludable que tant ens agrada, durant més temps.

After sun o crema hidratant?

Quan prenem el sol durant hores estem fent “patir” la pell, encara que ens posem protecció solar. Aquest impacte serà menor si reparem la pell després de cada exposició solar. Hem de veure l’after sun com una medicina que calma, reconforta i hidrata en abundància la nostra pell.

Mentre la crema té efectes hidratants o nutritius a llarg termini, l’after sun té propietats antiinflamatòries, calmants i refrescants. Això vol dir que té un efecte immediat en la recuperació de la pell després d’una agressió solar. A més, ajuda a prolongar el bronzejat, a aconseguir un to més bonic i a evitar la descamació.  

No el facis servir només quan et cremes

No esperis a cremar-te per fer servir l’after sun, encara que hagis estat poc temps sota el sol, t’alleujarà la sensació de tibantor i tindràs la pell preparada per rebre bé el sol durant les següents exposicions. 

Tria bé els ingredients claus

Busca ingredients que calmin, hidratin i ajudin a regenerar la pell. L’aloe vera ajuda a la cicatrització i hidratació de la pell, convertint-lo en l’ingredient estrella dels productes per a després del sol. L’àcid hialurònic, d’altra banda, és una molècula que es troba de forma natural al cos i ajuda a la regeneració de la pell i a millorar la hidratació. Busca a la llista d’ingredients del teu after sun un d’aquests dos i tindràs beneficis assegurats.

No reutilitzis el de l’any passat

Encara que tinguis el de l’any passat gairebé intacte, no caiguis en la temptació de reutilitzar-lo. Aquest tipus de productes perden efectivitat al cap d’un temps i el que la teva pell es mereix, precisament, és un after sun que actuï amb tota la seva qualitat. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.