Què fer per prevenir i combatre l’aparició de cel·lulitis?

Per prevenir la cel·lulitis és necessària moltíssima constància i per combatre-la encara més. La cel·lulitis apareix quan les cèl·lules de greix creixen massa. La causa de què aparegui està molt relacionada amb l’estil de vida però també amb la genètica i la situació hormonal de cadascú. Les hormones són les encarregades de regular la capacitat de la pell per emmagatzemar el greix. Així doncs, no és d’estranyar que la cel·lulitis acostumi a aparèixer durant la pubertat, l’embaràs o la menopausa i en major mesura en dones que en homes. En general, es tendeix a pensar que només el sobrepès la produeix, però en realitat, qualsevol persona en pot tenir. La cel·lulitis acostuma a aparèixer als malucs, al cul i a les cuixes, però també als bessons, als braços i fins i tot a l’abdomen. Una mala circulació i alimentació, el sedentarisme i les al·lèrgies alimentàries també contribueixen a l’aparició de cel·lulitis.

Si vols desfer-te’n és important que enforteixis el cos (en especial les zones on acostuma a aparèixer), t’hidratis per dins i per fora, mengis força verdures, fruites i greixos saludables, evitis els aliments processats, et raspallis en sec diàriament (millora la circulació i afavoreix l’eliminació de toxines), et facis dutxes de contrast, evitis les peces de roba ajustades i canviïs la loció corporal per una crema especialment formulada per combatre la cel·lulitis.

 

Quins són els millors productes per combatre-la?

Aquells que continguin extractes naturals, no continguin químics tòxics, s’adaptin a la pell i continguin ingredients com:

 

L-Carnitina

Aminoàcid que ajuda a cremar grassa i a enfortir les cèl·lules de la pell.

Cafeïna

Augmenta la circulació i promou la lipòlisi de les cèl·lules greixoses.

Retinol

Antioxidant ric en vitamina A, neutralitza els radicals lliures, rejoveneix les cèl·lules i millora la força de les fibres de la pell.

Fisetina i Frambione

Afavoreixen la lipòlisi, són antiinflamatòries i antioxidants.

Extractes d’Euglena Gracilis i Glaucium Flavum

Ajuden al cos a desfer-se dels adipòcits.

Col·lagen i àcid hialurònic

Ajuden a rejovenir la pell, hidratar-la, nodrir-la i suavitzar-la.

Extracte de te verd, te negre, de Ginkgo Biloba, de Panax ginseng, de Fucus vesiculosis i de llavor de raïm

Mantenen la pell flexible i radiant.

 

Si busques un bon producte contra la cel·lulitis, tria aquells testats dermatològicament i que continguin aquests ingredients per obtenir resultats duradors!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.