La revolució de la menstruació: la copa menstrual

La copa menstrual és un recipient reutilitzable que es posa a la vagina durant els dies de menstruació. A diferència dels tampons, la copa menstrual no absorbeix la sang, sinó que queda continguda a l’interior de la copa fins que es buida.

Encara que ara s’hagin convertit en un hit, ja fa molt temps que existeixen. De fet, es van començar a produir l’any 1930! Les primeres patents però, no van obtenir el furor que tenen avui dia, ja que es fabricaven amb cautxú, entre altres materials més rudimentaris. No va ser fins al 1987 que a Estats Units es va començar a vendre la famosa The Keeper, feta amb làtex i dues mides, la qual encara segueix al mercat. Per sort, actualment, existeixen molts tipus de copes diferents amb múltiples formats i preus. 

Estàs plantejant-te abandonar tampons i compreses i començar a utilitzar copes menstruals? Aquests són els avantatges més rellevants que ja han convençut a gran part de la població femenina:

Comoditat:

La copa et proporciona fins a 12h de protecció (segons el teu flux). Et mantindrà neta i segura tot el dia i tota la nit!

Estalvi:

Alguna vegada t’has parat a pensar en tot el que et gastes en tampons i compreses? La copa menstrual té un límit aproximat de 10 anys! Pots posar-te-la i treure-te-la tantes vegades com vulguis sense gastar ni un euro més!

Sostenibilitat:

Cada any es llancen aproximadament uns 94.500.000.000 tampons i compreses a tot el món. La copa és una bona manera de cuidar el medi ambient i disminuir residus.

Higiene:

Deixa enrere la preocupació i por de tacar-te d’una vegada per totes! La copa queda a l’interior de la vagina i s’adapta perfectament a l’anatomia de cada dona. Això sí, abans de comprar-la mira bé quina talla necessites!

 

A banda de tots aquests avantatges, també és segura, moderna, simple i saludable. Les copes estan fetes de silicona mèdica o TPE, segons la marca i són hipoal·lergèniques, és a dir, les dones amb al·lèrgia a segons quin tipus de materials: làtex, plàstics… poden utilitzar-les perfectament, ja que no contenen cap additiu químic que pugui afectar l’organisme. Tampoc produeixen alteracions en l’entorn vaginal natural, ni assequen les parets vaginals. La silicona mèdica i el TPE són materials flexibles que s’adapten al cos de cadascú. Ni la notaràs!

D’entre tots els models i marques que pots trobar al mercat, nosaltres et recomanem sense cap mena de dubte l’Enna-cycle, perquè conté un aplicador de fàcil inserció i un “box” que permet esterilitzar-la de forma fàcil i segura. A més, no interfereix amb el pH vaginal, no està relacionada amb l’SST (Síndrome del Shock Tòxic) i és antivírica al 100%! Fabricada a Espanya, la silicona que utilitza l’Enna-cycle és biodegradable de grau mitjà i és la més ben puntuada entre l’àmplia varietat de copes menstruals sense cap mena de dubte! Una de les característiques que li ha aportat aquesta puntuació i que la diferencia d’altres és el cordó que s’utilitza per extreure-la, que li atorga molta comoditat i seguretat

Tant si ets jove com adulta pots utilitzar copa menstrual. No esperis més! És moment de passar-te a la copa! 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.