Tornen els polls en campaments, evita el seu contagi

 

Benvinguts!

Finalitza el curs escolar i comencen els campaments, amb ells també tornen els indesitjables polls.

El post d’avui serà sobre com prevenir el contagi en els vostres fills.

Sabem que els nens en campaments comparteixen gorres, pintes, tovalloles, dormen junts i els polls passen d’un cap a una altra.

Per prevenir que es contagiïn existeixen els repel·lents, productes amb composició natural o productes amb composició química, que serveixen per allunyar-los.

En els repel·lents naturals podeu trobar que tinguin en la seva composició arbre de te, olor que odien i es pot aplicar dins del xampú que s’usi per rentar el cabell.

Els repel·lents químics porten en la seva composició permetrina, que és una substància insecticida, que repel·leix als polls.

Els repel·lents els podeu trobar en loció o esprai, per al cas dels campaments és convenient que sigui en esprai perquè ells mateixos l’hi puguin posar diàriament.

Fins aquí el post d’avui, esperem haver-vos ajudat, si necessiteu més informació, veniu a la nostra farmàcia i us informarem encantades.

En el proper post us parlarem dels productes que hi ha en el cas que hagin estat contagiats i com procedir a la seva eliminació.

Bon estiu, amics!