​​Línia detox d’Aquilea: els complements ideals per fer fora els excessos.

Quan comença la primavera i a poc a poc s’acosta l’estiu, tots busquem millorar el nostre aspecte físic, sigui fent dieta, practicant esport o amb suplements.

Actualment, els suplements són productes que estan de moda i la marca Aquilea és una de les marques de referència del mercat.

Però la millor manera d’aconseguir “un cos ideal” és posant en pràctica uns hàbits saludables. Una bona hidratació, evitar les begudes amb gas, augmentar la ingesta d’infusions, de fruita i verdura amb molta fibra i fer exercici sempre adequat a les condicions físiques de cada persona, són alguns dels hàbits que cal implantar.

Que puc prendre per perdre pes? Aquesta és una de les preguntes més repetides a la farmàcia quan s’acosta el bon temps. Però cal saber que no hi ha cap producte ni dieta que facin miracles!

La millor fórmula per aprimar sempre que es necessiti és la suma: d’una bona alimentació + exercici físic + complements alimentaris que t’ajudin a eliminar grassa, la retenció de líquids i a disminuir la gana.

Complements alimentaris d’Aquilea línia detox:

La línia detox d’Aquilea està composta per 4 complements en format infusions i sticks bevibles a base d’extractes de plantes naturals que ajuden a controlar el pes, contribueixen a eliminar líquids, a cremar grassa i reduir la cel·lulitis.

Gràcies a aquests complements alimentaris el cos percep canvis com: pèrdua de volum corporal, una millor regularitat del trànsit intestinal, sensació de lleugeresa i eliminació de grassa i líquids.

·   Aquilea Detox+Quemagrasas: detoxifica l’organisme amb un pla exprés de 10 dies. Afavoreix l’eliminació de toxines de la pell gràcies al Pensament Silvestre, ajuda al confort digestiu gràcies al Boldo i ajuda a incrementar l’eliminació d’aigua per part dels ronyons i del tracte urinari gràcies a la Cua de Cavall.

·   Aquilea Drenante: t’ajuda de forma natural a millorar la retenció de líquids al cos, ja que conté una única i exclusiva combinació de 8 extractes naturals que contribueix a l’eliminació de líquids acumulats a l’organisme.

·   Aquilea Celulite: remei natural que conté una exclusiva combinació de 7 extractes naturals que ajuden a eliminar els líquids de l’organisme gràcies als extractes de plantes diürètiques i drenants (cua de cavall, ulmària i cues de cirera), a cremar els greixos gràcies al Guaranà i el te verd i contribueix a mantenir la circulació venosa gràcies a la centella asiàtica.

·   Aquilea Quemagrasas: ajuda a controlar el metabolisme dels greixos gràcies al Guaranà i a eliminar els líquids i toxines acumulades al cos gràcies a la Cua de cavall i al Te Verd.

Important! Recorda que els complements alimentaris no substitueixen una dieta equilibrada!

Si necessites ajuda, visita la nostra farmàcia, t’ajudarem a entendre el teu cos i t’aconsellarem quin son els millors productes per les teves característiques. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.