El dolor articular, un malestar generalitzat

El dolor en les articulacions és un símptoma molt freqüent que dificulta poder portar una vida normal en moltes persones. Segons un estudi de la Fundació Internacional d’Artrosi (OAFI), el 73% de les dones pateix dolor articular després dels 35 anys, mentre que només ho pateixen el 63% dels homes.

El malestar als braços i en les articulacions com els genolls, colzes, canells o turmells, fan difícil el fet de poder realitzar moltes activitats de la vida quotidiana i es veu afectada la qualitat de vida del pacient. Quan el dolor es torna crònic, pot arribar a afectar factors fisiològics de la persona, com és el somni i el fet de tenir un bon descans. És molt important determinar les causes del dolor per a poder reduir-lo.

 

Quines són les causes del dolor articular?

Entre les causes freqüents del dolor articular es troben l’artrosi, els esquinços o les fractures derivades de lesions o accidents. Existeixen factors de risc que augmenten la probabilitat de patir dolor articular, com a danys en l’articulació per lesions o intervencions quirúrgiques anteriors, la predisposició genètica, l’estructura anatòmica de les articulacions afectades i l’obesitat, ja que en aquest cas les articulacions es veuen exposades a una pressió excessiva.

 Com a part del moviment diari, les articulacions suporten constantment pressió i mal. L’articulació del genoll és especialment vulnerable perquè suporta tot el pes del cos i qualsevol força addicional en córrer o saltar.

 

Què puc fer per evitar el mal articular?

Cada vegada més persones opten per prendre complements alimentosos d’origen natural per a ajudar a baixar la inflamació, aconseguir més mobilitat i calmar el dolor.

Hi ha substàncies com la cúrcuma, boswèl·lia, col·lagen, vitamina C, àcid hialurònic i harpagòfit, entre altres, que formen part de complements alimentosos dirigits a calmar els dolors i disminuir la inflamació.

Des de Farmàcia Roca Vers podem aconsellar-te en la presa de complements naturals per a ajudar-te a disminuir el dolor, la inflamació i poder tenir més mobilitat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.