Consells per tenir unes mans perfectes

Les mans són la part que més usem del nostre cos i al mateix temps, la que menys cuidem. No obstant això, diuen molt de tu i solen ser un dels focus d’atenció, juntament amb el rostre, esdevenint claus en la nostra comunicació amb els altres. Reflecteixen la nostra edat, la nostra salut, i fins i tot, la nostra personalitat. Si volem tenir unes mans boniques i saludables hem de cuidar-les i mimar-les. Avui us deixem amb alguns consells per tenir unes mans perfectes:

  • Evita mossegar-te les ungles, perquè aquest problema, anomenat onicofàgia, pot alterar la forma i estructura de l’ungla, causant des de dolor i inflamació fins a infeccions que poden danyar l’estètica de la mà.
  • Renta-les amb sabó específic, amb detergents poc agressius i actius hidratants o nutritius com l’oli d’oliva, àloe vera o civada; I sempre amb aigua tèbia, ni molt calenta, ni molt freda.
  • Hidratació, hidratació, i hidratació… tingues sempre a prop crema de mans hidratant, i aplica-la sovint. Si les teves mans estan especialment seques, canvia-la per crema de mans reparadora. Un truc: aplica la crema abans de dormir, i posa’t uns guants de cotó durant tota la nit. Multiplicaràs els seus beneficis.
  • Evita el cigarret que danya les ungles i dóna un color groguenc que en res afavoreix l’estètica de la mà. A més, afavoreix la sequedat de la pell i el desenvolupament d’arrugues.
  • Usa guants sempre que manipulis detergents, lleixiu, o altres productes químics agressius.
  • Protegeix-les del fred, i sobretot, dels canvis bruscos de temperatura amb l’ús de guants.
  • No oblidis aplicar protecció solar a les teves mans; previndràs l’aparició de taques en el dors.
  • Cuida les ungles, amb una manicura correcta. Bé siguin curtes o més llargues, pintades o no, però mantingues les ungles netes, sanes, correctament llimades, fins i tot polides. Les llimes elèctriques poden ajudar-te a tenir una manicura perfecta en 10 minuts.

No oblidis, a més a més, que la cura d’unes mans i ungles boniques inclou una correcta alimentació, equilibrada, amb abundància d’aliments naturals, no processats, i una ingesta de líquid diari entre dos i tres litres.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.