Recomanacios farmacèutiques

Comencem el mes de febrer amb molta energia! Volem aprofitar també aquesta via de comunicació amb tots vosaltres per recomanar-vos els productes estrella de la farmàcia i les últimes novetats, que tant us poden ajudar en el vostre dia a dia. Comencem!

 

Copa menstrual ENNA Cycle

La copa menstrual és un recipient que s’insereix en la vagina durant la menstruació per dipositar el flux menstrual. A diferència dels tampons, que també s’usen internament, la copa menstrual no absorbeix la sang; aquesta queda continguda a l’interior de la copa fins que s’extreu de la vagina i es rebutja el líquid.

 

Enna Cycle està fabricada a Espanya amb silicona líquida biodegradable de grau mèdic, totalment compatible amb l’organisme ja que no genera cap reacció adversa. Lliure de substàncies químiques. La copa menstrual Enna Cycle és la nostra preferida, ja que:

 

  • És saludable: no interfereix amb el pH vaginal. No està associada al SST.
  • És còmoda. Es pot portar fins a 12h.
  • És econòmica. Recuperes la inversió convencional de tampons i compreses en pocs mesos.
  • Pot durar fins a 10 anys.
  • La silicona de grau mèdic és inert, els gèrmens no s’acumulen en ella.
  • Ecològica: genera menys deixalles que qualsevol altra alternativa.

 

Ion Patch Reducer

Tractament que redueix cel·lulitis i greixos localitzats a través d’ions de substàncies actives a través de la pell, induïdes pel corrent de baixa intensitat (0.4v.) que es genera en el contacte del pegat amb la pell.

 

Ion Patch Reducer és un pegat transdèrmic, que empra una tecnologia basada en la innovació per a optimitzar la penetració dels seus ingredients actius arribant al seu màxim i així aconseguir una doble acció en epidermis i en les capes més profundes de la pell.

 

Aquest tractament redueix cel·lulitis i greixos localitzats a través d’ions de substàncies actives a través de la pell, induïdes pel corrent de baixa intensitat (0.*4v.) que es genera en el contacte del pegat amb la pell.

 

Aquest producte estrella tracta dos problemes estètics actuals que causen molta preocupació: greixos localitzats i cel·lulitis, els quals estan presenten a la major part de la població tan masculina com femenina. Aquesta acumulació de greixos o pell de taronja és més evident en dones en etapes de postpart o durant la menopausa.

 

Raspalls de dents Naturbrush

El bambú de NaturBrush és 100% MOSO, procedeix dels boscos de Ningbo. És ecològic ja que creix i prospera sense fertilitzants, pesticides i sense cap mena d’additiu químic. És biodegradable, és a dir, es descompon ràpidament afavorint a la terra com a adob natural introduint-ho dins de la terra en noranta dies i aportant adobament i regenerant energia. I, a més, és antibacterià: el bambú és antibacterià i antimicòtic a causa d’una substància anomenada “kun de bambú”, un agent antimicrobià que ajuda la planta a resistir els atacs de plagues i fongs.

 

Descobreix els nostres productes top i molts més a la nostra farmàcia!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.