La cel·lulitis, enemiga del cos

Hi ha 5 tipus de cel·lulitis ben classificades:

Cel·lulitis generalitzada: es veu principalment en persones obeses, amb mals hàbits alimentaris; pot començar en qualsevol edat.

Cel·lulitis localitzada: És una de les més doloroses, es presenta en zones de les cames, abdomen, natges, turmells, part inferior de l’esquena, braços, part superior de l’esquena i espatlles. S’observa entre els 16 a 20 anys (en casos especials fins als 35).

Cel·lulitis dura: Es veu en esportistes, ballarines, amb teixits ferms i tonificats. Coincideix amb l’aparició d’estries, es nota si s’estreny la pell; apareix per mals hàbits alimentaris i poca oxigenació, no és dolorosa.

Cel·lulitis flàccida: Típica en persones sedentàries, o persones que pugen i baixen constantment de pes. Es veu a simple vista, sense necessitat de pressionar la pell.

Cel·lulitis edematosa: Apareix en totes les edats, però és més freqüents en adolescents o joves. En dones majors es veuen com a cames gruixudes, la pell taronja es veu a simple vista.

Com prevenir-la?

Dieta sana: Alimentar-se de forma natural i fresca. Incloure productes frescos, fruites i verdures ajuda a eliminar les toxines àcides de l’organisme i alcalinitza la dieta.

Hidratar i drenar: L’aigua ajuda a drenar i a eliminar les toxines. Podem prendre aigua, infusions o aigua amb fruita fresca. Amb això aconseguim filtrar les toxines nocives de la cel·lulitis.

Moure’s i fer exercici: L’exercici regular ajuda a augmentar el to de la pell, a cremar greixos i millorarà la circulació, a més d’augmentar el to muscular també.

Cosmètics: Són útils les cremes amb productes com la cafeïna, extractes d’algues, carnitina.

A la nostra farmàcia trobaràs consells i una diversitat de productes per combatre la cel·lulitis.

Visita’ns i t’ informarem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.