Ja està aquí la tornada a la rutina i també als polls!

Reprendre les classes pot suposar un alleugeriment per als pares, i fins i tot també per als fills: tornar als horaris de classes, tornar a veure els companys, nous reptes i moltíssimes coses per aprendre. Un nou curs és una experiència inoblidable, i no hem de deixar que res l’arruïni, ni tan sols els polls!

El símptoma més característic d’aquests insectes que tant molesten, és el de gratar el cap, però compte! La irritabilitat del cuir cabellut es produeix per una reacció al·lèrgica a la saliva del poll; depenent de cada persona i la seva sensibilitat pot aparèixer al moment o trigar fins a dues setmanes, per la qual cosa la infestació es pot trobar ja en un estat molt avançat quan pica el cap.

Des de la nostra farmàcia et donem alguns consells per protegir tota la família dels polls!

Regla n°1: coneix bé el teu enemic.

El poll és un insecte diminut a qui li agraden especialment les zones calentes i humides del nostre cuir cabellut (darrere de les orelles i al clatell). S’adhereix a la línia dels cabells i s’alimenta de la sang del seu hoste durant les successives picades, és responsable de la picor i produeix petites lesions.

Regla nº2: adopta l’estratègia correcta.

No hi ha elecció: és imprescindible dur a terme un tractament capil·lar. Afortunadament, a la nostra farmàcia tens una àmplia gamma d’opcions: xampú o loció de tractament, productes amb insecticides o naturals (oli de silicona, olis essencials…).

No et preocupis! Les dues solucions funcionen, sempre que es respectin els temps d’exposició, i sobretot, com a precaució, realitza una aplicació 8 i 15 dies després de la primera per aturar adequadament el cicle de reproducció del poll. Per descomptat, per assegurar-te i eliminar la quantitat més gran possible, aconsegueix la clàssica pinta contra els polls ultrafina i passa-la pels cabells quan estiguin humits, insistint en l’arrel. I recorda utilitzar-n’hi una per a cada nen!

Regla nº3: revisa el cap de tota la família.

Amb l’ajuda de la pinta ultrafina, durant el període d’invasió anunciat per l’escola o observat en els teus fills, revisa diàriament el clatell i darrere de les orelles de tots els membres de la família, parant atenció a l’arrel.

Un dels tractaments que tenim a la farmàcia i que més ens agraden és Dexin Ultra Contra polls. Un tractament que elimina polls i llemes en 3 minuts. No deixa residus i la seva aplicació és molt fàcil. A més, és apte per a nens i nenes a partir d’1 any i per a pells atòpiques.

No deixis que els polls arruïnin la tornada a l’escola!

Si necessites ajuda, vine a la farmàcia t’ajudarem en tot allò que necessitis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.