Fes el teu hivern més saludable

 

Amb l’arribada del fred som més propensos a contraure grips i refredats, que el nostre estat d’ ànim decaigui i fins i tot a guanyar una mica de pes.

Segueix els nostres consells per tenir cura de la teva salut aquest hivern.

Passar del fred a la calor quan s’entra o es surt dels llocs fa que ens refredem. Per evitar els refredats cal fugir dels canvis de temperatura i adequar les peces de roba al lloc en què ens trobem.

Tenir un bons hàbits d’ higiene:

Els virus del refredat i de la grip es propaguen per l’ aire, sobretot en ambients tancats i mal ventilats. Per evitar contagiar-se cal rentar-se les mans amb freqüència, tapar-se la boca quan s’ esternuda o es tus, amb un mocador (no amb la mà) i evitar tocar-se els ulls, el nas o la boca.

Les persones més vulnerables són els nadons, els nens i la gent gran.

Controlar el pes:

El cansament i la falta d’ energia ens fa ser  sedentaris. Passem més hores tancats que durant altres moments de l’any i mengem més que de costum.

Cal intentar cuidar-se I posar atenció a tot el que ingerim.

Millorar el teu estat d’ànim:

Podem millorar el nostre estat d’ànim intentant mantenir una actitud positiva, fent activitats a l’aire lliure durant les hores de llum, a més de descansar i dormir el temps necessari en un ambient agradable i amb una temperatura adequada.