Benvinguts al nostre nou blog!

Benvinguts al nostre nou blog!

L’evolució de la nostra societat avui en dia s’està produint a un ritme vertiginós, especialment, en tot el que té a veure amb les TIC. Amb elles hem canviat la forma de veure el món, ens ajuden la nostra feina i també han renovat les formes de comunicació.

Si fa 10 o 15 anys algú ens hagués dit que avui estaríem aquí, dedicant temps i il·lusió a interactuar amb vosaltres a través d’aquest nou blog que avui us presentem, i que tots els dies estaríem presents a Facebook, potser no ens ho haguéssim acabat de creure.

Però sí, aquí estem! Ens hem embarcat en aquesta nova aventura per les xarxes socials convençuts de voler estar més a prop de vosaltres, perquè volem acostar-nos i compartir amb vosaltres, més enllà de la nostra farmàcia, els continguts que considerem que us poden interessar, així com conèixer millor les vostres inquietuds relacionades amb la salut.

Arranquem aquesta nova etapa de Farmàcia Roca Vers amb la passió que caracteritza a tot el nostre equip i amb la seguretat que cada dia aprendrem alguna cosa nova de tots vosaltres.

Ens veiem i llegim a les xarxes socials!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.